Csepp-Téglaker

Jelenleg nincsenek eladó tégláink.

A tégla az emberiség által több ezer éve használt természetes építőanyag - napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a terméskő mellett. Széleskörű felhasználási lehetőségei miatt sokunk kedvenc anyaga. Már az ókorban is ismerték, és gyártották; időtállóságát, megbízhatóságát a ma is álló több száz éves épületek is bizonyítják.

{modal url="images/articles/udvozoljuk-1.jpg" title="Kisméretű vörös bontott tégla szelet"}{/modal}Számunkra a tégla nemcsak egy egyszerű falazóanyag. Természetessége, egyedi színvilága és sokrétű felhasználhatósága révén köteleztük el magunkat e nagyszerű anyag és a belőle gyártott különféle téglatermékek forgalmazására.
Cégünk fő profilja kis- és nagyméretű bontott tégla értékesítése, egészben és szeletelve, a mindenkori vásárlói igényeknek megfelelően. Kínálatunkban vörös és sárga színű téglák, valamint ezek kevert aránya szerepel. Egész tégláinkat darabra értékesítjük, szeletelve pedig négyzetméter-áron elérhetőek.

A téglákat napjainkban is és az első időkben is agyagból készítették, csak a technológia változott az évezredek alatt. Réges-régen az agyagot növényi részekkel, szalmával keverték így próbáltak erős, stabil szerkezetet létrehozni. Ezeket a vályogból vetett téglákat a napon szárították, majd teljes száradás után használták fel. A vályogtégla nagy hátránya volt, hogy nedvesség hatására elveszítette szilárdságát, így a belőle készült épületek egy idő után nem voltak stabilak. A későbbi égetéses technológia kiküszöbölte ezt a negatív tulajdonságot, hatására a tégla sokkal terhelhetőbb, hosszabb élettartamú lett.{modal url="images/articles/udvozoljuk-2.jpg" title="Tégla külső szelet, vörös"}{/modal} A kor előrehaladtával az előállítási technológiák tökéletesítésével különféle új típusú építőanyagok is megjelentek a piacon; a folyamatos fejlesztések hatására ma már újfajta falazóelemek, falazóblokkok is elérhetőek. Mindezek ellenére a tégla népszerűsége még mindig töretlen. Olyannyira, hogy az új mellett a használt, bontásra ítélt épületekből származó daraboknak is nagy keletje van: különféle épületek építésére, utak, kertek létesítésére, dekorációs elemként és egyéb célokra is sok helyen felhasználják.

A bontott, egész és szeletelt tégla felhasználásának csak a képzeletünk szabhat határt. Építhető belőle új épület, kerti grill, kialakítható vele virágoskert, és kerti utakat, pihenőket is telepíthetünk belőle. A szeletelt tégla kiválóan alkalmas kül- és beltéri felhasználásra egyaránt, díszíthető vele padló, fal, lábazat, kerítés, minden olyan felület, amire terméskő is burkolható; ezeken túl lakásdekorációnak is tökéletes választás!

A Csepp-Téglakernél beszerezheti álmai téglaburkolatát, és a kivitelezéshez szükséges segédanyagokat is megvásárolhatja. Partnerünk, a Csepp-Sped Kft. tehergépjárművei pedig biztosítják, a nagy tételes vásárlások házhoz szállítását. Látogasson el hozzánk, és győződjön meg kedvező tégla árainkról és kínálatunk sokféleségéről!

Termékpalettánkat az átláthatóság kedvéért a következők szerint állítottuk össze:

  • szeletelt tégla – téglaszél és téglabelső;
  • egész tégla – kisméretű és nagyméretű tégla;
  • tégla segédanyagok – tégla ragasztók, tégla fugázók, tégla impregnálószerek és tégla tisztítószerek.

A téglaburkolatok kivitelezéséhez szükséges kiváló minőségű segédanyagokat a Csepp-Chemie Kft. biztosítja részünkre.

Ha szeretné Ön is különleges hangulatúvá varázsolni lakókörnyezetét, ingatlanát, esetleg egyedi járdát, utat, pihenőt, virágoskertet telepítene a kertjébe, lépjen kapcsolatba a Csepp-Téglaker munkatársaival! Minden kérdésben készséggel állnak rendelkezésére!

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.