Csepp-Téglaker

Wall Brick Protector 1 liter

Nyomtatás
Az AQUA-STOP W® Wall Brick Protector a téglák legideálisabb impregnálószere, legyen az új, vagy bontott.
Wall Brick Protector 1 literWall Brick Protector 1 liter
Bruttó ár: 1.910 Ft
Ár / l1.910 Ft
Leírás

A termék a téglafelületeket vízlepergető tulajdonságúvá alakítja, így lecsökkenti a vizesedés lehetőségét, ami védelmet jelent az elszíneződés, szétfagyás, salétromosodás és penészképződés ellen. A talajból felszivárgó nedvesség elleni védelemre azonban nem használható.

A termék szerves szilícium vegyületek oldószermentes, semleges kémhatású vizes emulziója, amely vízzel korlátlanul hígítható. Megjelenésre vízszerűen folyós, fehér, opálos folyadék, amely kis mennyiségű konzerválószert tartalmaz. Hatóanyag tartalma kb. 5%. Nem tűzveszélyes.

Felhasználás
A terméket hígítatlanul kell alkalmazni legalább két rétegben az előzetesen megtisztított, pormentes és száraz felületen. A szer felvitelét ecsettel, festőhengerrel, nagycseppes permetezéssel végezhetjük az ún. „nedves a nedvesre” eljárás alapján, azaz a második réteget mindig az első réteg megszáradása előtt kell felhordani. Porlasztani tilos! Felmelegedett téglán nem szabad dolgozni. A kezelés után 36-48 órán át a felületeket védeni kell a nedvességtől és hőhatástól a védőréteg kialakulásáig.

Tárolás
Eredeti göngyölegben egy évig tárolható. Fagyérzékeny! Hőtől védeni kell! Hosszabb tárolás során, a felületen fehér anyag kiválás lehetséges, ez azonban rövid keverés után visszaoldódik, a minőséget nem befolyásolja.

A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Így számíthatjuk ki és ellenőrizhetjük, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát. Az anyag speciális összetételénél fogva bármikor újra kezelhetjük a felületet.

Kiszerelés
1 liter
Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.