Csepp-Téglaker

Wall Brick Balsam 5 liter

Nyomtatás
Az AQUA-STOP W® Wall Brick Balsam kiválóan alkalmas a téglafelületek színének élénkítésre és impregnálására egyaránt.
Wall Brick Balsam 5 literWall Brick Balsam 5 liter
Bruttó ár: 19.290 Ft
Ár / l3.858 Ft
Leírás

A termék az új vagy régi téglákból készített falazatok felületét vízlepergető tulajdonságúvá alakítja, ezen kívül tartósítja, ill. frissíti azok színét is. Számottevően csökkenti a felület foltosodásának, elszíneződésének a valószínűségét, mérsékli a salétromosodás, penészképződés esélyét is. A régi téglák a kezelés után visszanyerik az eredeti színüket. Nem tömíti el az építőanyag pórusait, így azok páraáteresztő képessége nem károsodik.

Szerves oldószereket tartalmazó, áttetsző, színtelen híg oldat, fagyra nem érzékeny. Tűzveszélyes, hőforrástól védeni kell. Hatóanyag tartalma kb. 12-13%.

Felhasználás
Az előzetesen alaposan megtisztított, pormentes és száraz felületre legalább két rétegben kell felhordani ecsettel, festőhengerrel vagy nagycseppes permetezéssel a „nedves a nedvesre” eljárásnak megfelelően, azaz a második réteget mindig az első réteg megszáradása előtt kell felvinni. Porlasztani tilos. Felforrósodott építőanyagot nem szabad kezelni. A kezelés után a védőhatás kialakulásáig 36-48 órát védeni kell a nedvességtől és hőhatástól. A termék kiadóssága 3-5 m2/l értékkel számolható.

Tárolás
Eredeti zárt csomagolásban legalább 1 évig tárolható. Tűzveszélyes anyag lévén hőtől védeni kell. Nem fagyérzékeny. Használat után légmentesen le kell zárni a párolgás és minőség romlás megelőzése érdekében. A garancia idő lejárta utáni használat esetén célszerű előzetes próbakezelést végezni.

Kiadósság: 1 m2 téglafelület két rétegű kezelésére 0,5-1 liter elegendő. Nagyon porózus, bontott téglák esetén az anyagszükséglet elérheti a 1-1,5 litert is. Figyelem! Használat előtt mindig végezzünk próbakezelést!

Kiszerelés
5 liter
Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.